Leírás
Ezt a rákkalisztet emberi fogyasztásra szánt egész rák ipari betakarításából származó rákokból nyerik. Ezeket a friss és vadon élő rákokat (Procambarus clarkii) hagyományosan speciális kosarakkal horgászják, akár gyalogosan. vagy csónakkal édesvizeken. Gondosan kiválasztottak, hogy állandó minőséget kínáljanak, de színük változhat, mivel természetes termékről van szó. Ez az étel 100%-ban természetes rák, hordozó vagy adalékanyag nélkül. Kiváló alapanyag bármilyen ponty keverékhez, különösen halliszt keverékhez, vagy egyes halliszt rákliszttel való helyettesítésére. Kiválóan használható folyékony rákízzel együtt. Ez az étel meglehetősen könnyű, ezért ne használjon többet, mint az ajánlott mennyiség, hogy a bojli lebegővé válhat.
Termékjellemző: szemcsés őrlemény (a részecskék 90%-a 1 mm körül vagy < 1 mm), szín; piros, narancssárga és fehér, a pirított rák jellegzetes íze és illata Javasolt adagolási szint kárpitban/kg száraz keverékben: Legjobb vízzel vagy tetszőleges folyadékkal előre áztatni. Ha ez az étel telített folyadékkal, használhatja az alapkeverékben anélkül, hogy a csali lebeghetne. Így akár körülbelül 40% is felhasználható a száraz keverékben.
Az áztatás legjobb módja: használjon 1 kg rákkalisztet 0,5 liter folyadékkal, alaposan keverje össze, hagyja zárt zacskóban/vödörben legalább 24 órán át pihenni, mielőtt a keverékben felhasználná. Először mindig készítsen próbatételt!
Adagolási javaslat: max. 100g/kg
Paraméterek
Kiszerelés | 1kg |
500g |