Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nálunk minden bojli <strong>valódi tojás</strong> felhasználásával készül! Nálunk minden bojli valódi tojás felhasználásával készül!
Ingyen szálítás <strong>20kg</strong> bojli megrendelése esetén! Ingyen szálítás 20kg bojli megrendelése esetén!
Minimális rendelési mennyiség <strong>5kg</strong>! Minimális rendelési mennyiség 5kg!
Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért! Rendelj többet egy típusból a nagyobb kedvezményért!

Rólunk

Valhalla Bait Service és ami mögötte van!

„Eleged van a gyári bojlikból” gondolattal indult útjára a Valhalla Bait Service.

Hazánkban minden 10. ember regisztrált horgász, ami a lakosság 10%-t jelenti. Óriási nyomás nehezedik a hazai bojli gyártó cégekre, hiszen a bojlis horgászok létszáma évről évre nő. A felfokozott kereslet kielégítése a csaligyártók számára is új kihívásokat és lehetőségeket tartogatnak. Évrõl-évre egyre több gyártó és forgalmazó száll be a piacra. Európában talán Magyarországon van a legtöbb regisztrált csaligyártó cég, ezért óriási verseny alakult ki a gyártók között. A mai felgyorsult világban az a cég tud talpon maradni, aki az állandó minőség mellett, megfelelő mennyiséget is tud gyártani. A konkurens gyártók miatt a fogyasztók állandó kiszolgálása, a kiskereskedők polcainak állandó töltöttsége elkerülhetetlen egy sikeres cég életében.

Tapasztalataink szerint egyre több gyártó küzd:

  • munkaerőhiánnyal

  • hosszú gyártási idővel

  • folyamatos alapanyaghiánnyal

  • elavult/régi gép-és eszköztárral

  • kevés tapasztalattal

  • kapacitás növeléssel


A Valhalla Bait Service vállalja cégek és magánszemélyek komplett csali termékeinek megtervezését, legyártását, egészen a csomagolástól a grafikáig. Tudunk gyártani egyedi elképzelések alapján bojlikat, popup bojlikat, aromákat, locsolókat, etetőanyagokat főzött magvakat különböző kiszerelésben méretben, illatban és színben.  A legtöbb nemzetközi alapanyag gyártó céggel kapcsolatban állunk, a legjobb minőségű halliszteket, halibut pelleteket tudjuk beszállítani külföldről.

Ha „eleged van a gyári bojlikból” mi lefejlesztjük neked az általad kért terméket.

Kiszolgálunk mindenkit, legyél csali gyártó cég, verseny horgász vagy akár hobbi pecás. Továbbá egyedi saját márkás termékek gyártását is vállaljuk. Vállalunk versenyhorgászok számára bojli gyártási lehetőséget egyedi receptúra alapján. Nem kell otthon görgetni a több száz kiló bojlit, nem kell minden egyes gépet, eszközt megvenned mi legyártjuk helyetted. Te koncentrálj a versenyre!


Lépj velünk kapcsolatba és írd le elképzelésed, vagy hívj bennünket bizalommal!

       

A lehetőség adott Te megálmodod Mi legyártjuk azt, amit kérsz.

 

Az oldal tetejére